DEV Community 👩‍💻👨‍💻

Cover image for justwatch - hjælp til at finde indhold i mine streaming tjenester
netsi1964 🙏🏻
netsi1964 🙏🏻

Posted on

justwatch - hjælp til at finde indhold i mine streaming tjenester

Skrevet som længere indlæg til Facebook Gruppen: TV uden tv pakker med AppleTV

Apple vil jo gerne have fremtidens streaming til at være app baseret. Det var noget de for efterhånden en del år siden meldte ud da de frigav AppleTV version 4. Bor man i USA (eller andre af de store sprogområder) vil man opleve et meget mere smart AppleTV: Der er en (intelligent) Siri og der er søgning ned i tjenester efter indhold.

Den sidste del kan man få lidt hjælp til, hvis man som os Danskere ikke er med på alle features i AppleTV. Det er JustWatch jeg tænker på. Det er en gratis tjeneste der lader dig sætte filtre op for hvilke tjenester, hvilket sprogområde og hvilket land du bor i. Så vil den kunne finde en film, skuespiller eller andet som er relevant for dig. For hvis du ikke har adgang til et sted hvor man kan se en film gennem de streamingtjenester du har købt adgang, ja, så kan det næsten være ligemeget at vide at man f.eks. kan se “Sideways”.. på ViaPlay - for den har du måske ikke.

JustWatch er igang med at lave en app til AppleTV, den er dog begrænset og kun i en beta udgave. Så indtil videre må du bruge en browserbaseret version. Man opretter sig som bruger, vælger nogle film man kan lide, angiver sprog, tjenester og land og så er man klar.

Jeg har taget nogle skærmbilleder fra appen, her på min iPad. Det giver et godt indblik i hvad man kan med appen.

I toppen kan man vælge hvilke streaming tjenester man har

I toppen kan man vælge hvilke streaming tjenester man har

Søgning på ‘MR.’

Søgning på ‘MR.’

Jeg har valgt at klikke på et af søgeresultaterne, og da jeg har Amazone Prime kan jeg se Mr. Robot

Jeg har valgt at klikke på et af søgeresultaterne, og da jeg har Amazone Prime kan jeg se Mr. Robot

Sæson 4 er der oplysninger om, men hov: “Oops: we couldn’t find any streaming offers”
Sæson 4 af Mr. Robot er der oplysninger om, men hov: “Oops: we couldn’t find any streaming offers”, så det er altså en mulighed: en streaming tjeneste har det du leder efter, men i dit sprogområde er den ikke frigivet.. HM.... Burde jeg så se den på min liste?

Jeg går videre, måske skulle jeg bare prøve om jeg kunne finde indhold med “Rami Malek” (der spiller Mr. Robot). Jeg klikke på hans navn og det konverteres til en søgning på skuespillerens navn - det kan man nemlig også. Og ja, så kunne jeg jo se Bohemian Rhapsody, hvor Rami spiller rollen som forsangeren i Queen, Freddy Mercury fantastisk!

Hvilke andre film med Rami Malek kan jeg se på mine streaming tjenester?

Oldest comments (1)

Collapse
 
banjismithy profile image
banjismithy

Det virker for meg som om det er mye mer interessant å utvikle en slags nettvirksomhet, fordi det kan gi gode resultater i fremtiden. Ofte er det nødvendig med økonomi for å utvikle en virksomhet, og det er praktisk å bruke Låne penger nettsiden for å finne et selskap som låner ut penger til god rente. Jeg tror dette vil være en god start for mange.

Create an Account!

👀 Just want to lurk?

That's fine, you can still create an account and turn on features like 🌚 dark mode.