چرا در سال 2020 باید پایتون را بیاموزیم
1- پایتون همه کاره است
همانطور که در بخش توضیح درباره پایتون اشاره کردیم، پایتون در زمینههای مختلفی کاربرد دارد که از جمله آنها میتوانیم به دیتا ماینینگ، علم داده، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، طراحی و توسعهی وب، فریم ورکهای وب، سیستمهای تعبیه شده، اپلیکیشنهای طراحی گرافیکی، بازی، توسعهی شبکه، توسعهی محصول، توسعهی سریع نرم افزار، تست، اتوماسیون و... اشاره کنیم.
درواقع پایتون به عنوان یک جایگزین ساده و بهینه برای زبانهای برنامه نویسی مانند جاوا، C و R به حساب میآید و حالا در بین برنامه نویسان در حال رشد و افزایش محبوبیت است.
در این بین بد نیست اشاره کنیم که شرکتهای بزرگ تکنولوژی مانند گوگل، نتفلیکس، فیس بوک، اینستاگرام، آمازون، اینتل، ناسا، اسپاتیفای و... هم از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده میکنند.
2- پایتون به سرعت در حال رشد است
پایتون حالا در زمینههای مختلف و در شرکتهای مختلف در حال استفاده است از این رو اصلاً عجیب نیست که این زبان به سرعت در حال پیشرفت باشد. از سوی دیگر با وجود ابزارهایی مانند Codecademy و Udemy و سایر ابزارهای آموزش آنلاین برنامه نویسی، یاد گرفتن پایتون به صورت آنلاین بسیار ساده شده است. بنا به گزارش Codecademy در سال 2018 با رشد 34 درصدی در افرادی که آموزش آنلاین پایتون را دریافت کرده بودند، مواجه بودهایم. از سوی دیگر وب سایت Stack Overflow هم با توجه به میزان سوالات و بازدیدها، پایتون را به عنوان یکی از زبانهای برنامه نویسی با سریعترین رشد اعلام کرده است.
3- تقاضای زیاد شغلی
با توجه به رشد روز افزون زبان پایتون، جایگاههای شغلی برای این زبان برنامه نویسی هم رو به رشد است. به عبارتی گزارشاتی نشان میدهد که پایتون جز 10 زبان پرتقاضا در بین زبانهای برنامه نویسی در سال 2019 بوده است. البته این آمار مربوط به آمریکاست اما پرطرفدار بودن و پرتقاضا بودن این زبان در سراسر جهان، کاملاً واضح است.
ادامه را در فیسیت بخوانید
https://faceit.ir/educational/6-reason-to-learn-python/
Top comments (0)