loading...

Samsung S20: Opt feluri in care ridica stacheta pentru alte telefoane

unoarecare profile image Un Oarecare ・3 min read

Noile telefoane Samsung S20, Plus și Ultra vin cu ce e mai bun pe piață în materie de 5G, zoom foto, înregistrare video 8K, ecrane 120Hz și multe altele.
Samsung Galaxy S20 vine în trei tipuri diferite de telefoane. Există Samsung S20 de 6,2 inci, Samsung S20 Plus de 6,7 inci și imensul smartphone de la emag: https://www.emag.ro/search/galaxy+s20 >> Samsung S20 Ultra de 6,9 inci.

Telefoanele flagship Samsung de anul trecut au fost Galaxy S10 și S10 Plus, precedate de S9 și S9 Plus în 2018. Modelele 2020 sunt S20, S20 Plus și S20 Ultra. Deci, de ce Samsung a sărit de la S10 la S20 în branding-ul său și de ce există trei modele în acest an?

20 din S20 se referă la 2020 - Samsung a decis să schimbe numerele de la cele privind versiunea la ani. Toți producătorii de telefoane procedează cum doresc în ceea ce privește numerele pe care le folosesc pentru a-și numi produsele, dar această mișcare face ca Samsung să fie unul dintre primii care să lege numele produsului de anul în care a fost lansat, ceea ce are un efect practic. De asemenea, numărul este mai mare decât numărul produselor rivalilor săi, iar creierele oamenilor tind în mod natural să creadă că numerele mai mari sunt mai bune.

În ceea ce privește faptul că linia Samsung S20 vine cu trei dispozitive în acest an, din punct de vedere tehnic înseamnă că există cu un model mai puțin decât în 2019, când Samsung avea S10 și S10 Plus, alături de S10E mai mic (un telefon de buget) și S10 5G puțin mai mare. În acest an, Samsung a integrat 5G pe întreaga linie de produse, astfel încât nu are nevoie de un model 5G separat.

Totodată, Samsung a urmat exemplul Apple și a oferit celui mai ieftin dispozitiv din gamă brandul standard. Așadar, cum a fost iPhone 11 pentru Apple toamna trecută, așa va fi și Samsung S20 pentru Samsung în acest an.

Va fi interesant de văzut dacă Samsung S20 va deveni cel mai popular model din gama Samsung, în felul în care iPhone 11 a devenit favoritul printre cumpărătorii Apple. Este totuși de așteptat ca modelul de mijloc, Samsung S20 Plus, să fie cel cumpărat de cei mai mulți.

Totuși, noile telefoane Samsung S20 fac mai mult decât atât și anume că pun la încercare o competiție uriașă: iPhone-ul Apple, Pixel-ul Google și dispozitivele Huawei de ultimă generație, unele din telefoanele pe care le vor cumpăra mulți oameni în 2020.

Cu toate acestea, cel mai înalt model al noului Samsung S20 vine cu opt lucruri care au ridicat ștacheta pentru telefoanele emblematice:

  1. Introduce o cameră zoom 100x.
  2. Realizează fotografii de 108 megapixeli.
  3. Integrează două forme de 5G: Sub 6 (standard) și undă milimetrică (super rapid).
  4. Vine cu un ecran AMOLED de 120Hz pentru un joc video și mai bun.
  5. Oferă înregistrare video 8K.
  6. Crește capacitatea bateriei la 5.000 mAh.
  7. Include un încărcător rapid de 25 de watt în cutie (și acceptă un încărcător nou de 45 de watt).
  8. Vine cu modul „Single take” pentru a capta 10 fotografii și patru videoclipuri prin apăsarea unui singur buton.

Discussion

pic
Editor guide