DEV Community

loading...

What happened to the Dev Dark Theme?

leviathanprogramming profile image 𝐋𝐄𝑽𝐈𝑨𝐓𝐇𝐀𝐍 Programming ・1 min read

Hello everyone, I just want to say that I've been experiencing errors with the Dev.to Dark Theme. No matter what theme I switch it to, it will always go to the Light Theme. I always use the dark one and sometimes, it would reset to light.

I could always turn it back before, but not anymore. Can someone please explain to me why this is happening?
Thanks for reading.
Happy Coding.

Discussion (15)

pic
Editor guide
Collapse
ben profile image
Ben Halpern

Sorry folks, we’ll get this fixed ASAP. Also our code is on GitHub if anyone wants to investigate 😉

Collapse
hasnaindev profile image
Muhammad Hasnain

Hold CONTROL and press F5. The site has issue with caching.

Collapse
leviathanprogramming profile image
Collapse
leviathanprogramming profile image
Collapse
ryencode profile image
Ryan Brown

I found this too, but so far the 'fix' has been rather temporary.

Collapse
nickmaris profile image
nickmaris

Me too, I have put a bit more info here: dev.to/nickmaris/dev-loses-selecte...

Collapse
computamike profile image
Mike Hingley

I found clearing my cookies and logging back in helped.

Collapse
leviathanprogramming profile image
Collapse
kingfromtrinco profile image
dinoshan

I am too

Collapse
leviathanprogramming profile image
𝐋𝐄𝑽𝐈𝑨𝐓𝐇𝐀𝐍 Programming Author

That's weird. I wonder what's causing it. I really love the dark theme.

Collapse
andy profile image
Andy Zhao (he/him)

Thanks for posting this! This should be resolved now with this PR :)

Collapse
leviathanprogramming profile image
Collapse
jadenconcord profile image
Jaden Concord • Edited

Happened to me too. I just have to toggle it back on now and then but this time it's just now working. I use Dark Reader add-on so it's fine

Collapse
eric23 profile image
Eric

Same here.

Collapse
rubenk profile image
Ruben Kharel • Edited

Hit ALT + F4 on your keyboard to enable the new dark theme.